visualsolution
elérhetőség

Bravogroup Rendszerház Kft.
Cím:H-1145 Budapest,
Újvilág utca 50-52.
Telefon:+36 1 469 6200
Fax:+36 1 469 6205
E-mail:


Vezérlőtermi megoldások

Vezérlőtermi megoldások

Vezérlőtermi megoldások

Vezérlőtermi megoldásokat a világon már rengeteg helyen használnak a nap 24 órájában folyamatosan. A nagy-formátumú plazmakijelzőkből épült videofal megkönnyíti a bonyolult rendszerekben az átláthatóságot több személy részére egyszerre. Felhasználási területeket tekintve leginkább TV, műsorszóró társaságok; parlamentek; biztonsági felügyeletek (közlekedésrendészetek, repterek, űrkutatási intézmények, meteorológiai központok); közmű vezérlőközpontok és erőművek használják.
A plazma kijelzők mélységüket tekintve kis helyigényűek. A teljes fal - képátlótól függetlenül - alig 10 cm vastag (mély). Ez nem csak az elhelyezésnél, hanem a szállításnál is komoly előnyt jelent. A plazmafal nagy kontrasztú és nagy fényerejű, még nagyobb megvilágítás mellett is kiváló képmegjelenítést biztosít. A plazma látószöge mindkét irányban 160 fok, így bárhonnan tökéletesen látható.
Az új fejlesztésű sarok technológiának köszönhetően jelentősen csökkent a panelek közti keret. Ennek eredménye az illesztési csík mentes, egybefüggő multi plazmakijelző. A megjelenített kép egy komplett egésznek hat, nincs kitakarás, amelyet a hagyományos falak széles keretei okoznak.


Műsorszórás

Itt dől el, hogy mit látsz és hallasz a TV-ben.

A nagy felbontóképességű műsorszórásnál (HDTV) fontos szerepet játszik a mester vezérlőteremben a jó minőségű képek sugárzása, több kép interaktív szerkeszthetősége.


Kormányzat

Kritikus küldetés? Bejezett küldetés!

Plazma kijelzők segítenek a létfontosságú központok működésében, ahol a vészhelyzeteket analizálják, hadi és biztonsági döntések születnek. A magas szintű megjelenés és megbízhatóság háttérként segíti a közjólét biztonságos fenntartását.

 


Közlekedési felügyelet

A megfelelő időben, a megfelelő döntés meghozatala!

Az egyre növekvő forgalom legyen az szárazföldi-, vizi-, vagy légi közlekedés, megköveteli az egyre bonyolultabb közlekedésirányítási szoftverek nagyobb, szebb, átláthatóbb megjelenítését. A közlekedésirányításban biztonságos döntések meghozatalának a feltétele a magas minőségű kijelzők használata.


Egyéb felhasználási területek

Vizuális hatalom a vezérlőtermek részére.

Ha, sok ember közös munkája tart életben egy-egy folyamatot, ahhoz elengedhetetlen az abban dolgozók számára az egységes nagy megjelenítés.