visualsolution
elérhetőség

Bravogroup Rendszerház Kft.
Cím:H-1145 Budapest,
Újvilág utca 50-52.
Telefon:+36 1 469 6200
Fax:+36 1 469 6205
E-mail:


Multi-room hangtechnikai rendszerek

Multi-room hangtechnikai rendszerek

Multi-room hangtechnikai rendszerek:


A multi-room, többzónás hangtechnikai rendszereket hotelekbe, panziókba, irodákba, szórakozóhelyekre, családi házakba ajánljuk elsősorban. Cégünk rendszerintegrátori tevékenységet folytat, világhírű beszállítók (BOSE, Russound, Extron) megoldásait alkalmazzuk. Ingyenes műszaki konzultációt és tanácsadást végzünk. Megtervezzük és kivitelezzük a felhasználó igényeinek legjobban megfelelő rendszert.


Mit jelent a muti-room hangtechnikai rendszer:

- A többzónás rendszert a lakás bármelyik pontjából hallgathatjuk és vezérelhetjük.

- A rendszer üzemeltetése falba épített LCD képernyős vezérlők segítségével történik. Minden szobában egyformán tudjuk be- vagy kikapcsolni a zenét, szabályozni a hangerőt.

- A lokális input modulok segítségével a lakás bármelyik pontján csatlakoztathatunk további hangtechnikai jelforrásokat.( MP3 lejátszó, PC, stb.)

- Kívánságra kialakíthatók különféle speciális szolgáltatások. Például bejövő telefonhívás esetén automatikusan elhalkul a zene.

- Party üzemmódot aktiválhatunk egy gombnyomással, így minden szobában egyszerre csendül fel a zene.

- „Láthatatlanná” tehetjük a hangosítást, falba épített hangsugárzók segítségével. Lehetőség van arra is, hogy a falba épített speciális hangszórókat akár letapétázzuk. Ezt a megoldást műemlékvédelmi követelmények esetén ajánljuk.