visualsolution
elérhetőség

Bravogroup Rendszerház Kft.
Cím:H-1145 Budapest,
Újvilág utca 50-52.
Telefon:+36 1 469 6200
Fax:+36 1 469 6205
E-mail:


Referenciák


Vidéki főiskola részére információs terminálok
Egy vidéki főiskola felújítása során új aula és fogadótér került kialakításra, mellyel kapcsolatosan megfogalmazódott az iskola üzemeltetésében az igény, hogy diákjaikat és látogatóikat korszerű információs rendszerrel tájékoztassák a főiskola területén elérhető szolgáltatásokról, helyiségekről, programokról.
Az igény kiszolgálására a legmegfelelőbb megoldásnak a KIOSK-on keresztül történő tájékoztatás tűnt.
Ennek kapcsán kaptuk a megkeresést a főiskolától, miszerint 3 db információs terminál kialakítását és elhelyezését kérték az épület különböző részein.


Ráckevei Templom
A speciális holografikus üveg használatával szinte észrevehetetlen vetítőfelületet kapunk. A rendszer legfontosabb és a hívek szemszögéből leglátványosabb eleme az énekszövegek megjelenítése. Figyelembe véve a legtöbb templom műemlék jellegét vagy szép liturgikus tereit, a vetítési felület és megoldás kiválasztása jelenti a legösszetettebb feladatot az installáció során.


MOL / Agrikon Alfa Kft
A MOL / Agrikon Alfa Kft részére telepített érintőképernyős interaktív plazma kijelző és a hozzátartozó tartalom lejátszó és szerkesztő eszközök és a hozzá tartozó szoftverre. A plazma kijelző kérésüknek megfelelően álló helyzetben is tökéletesen használható. A tartalom szerkesztő szoftver használata könnyen megtanulható.
Igény szerint megoldható a több kijelzőn is megjeleníteni kívánt tartalom.