visualsolution
elérhetőség

Bravogroup Rendszerház Kft.
Cím:H-1145 Budapest,
Újvilág utca 50-52.
Telefon:+36 1 469 6200
Fax:+36 1 469 6205
E-mail:


LG

Rendezés: ▲Ár | Név | Sorrend

LG Super Sign TV

LG Super Sign TV
Cikkszám: LV640S
Rendelhető
Televíziós szórakoztatás és hirdetés egy kijelzőn Az LV640S sorozat egy újonnan bevezetett Smart TV Signage, amellyel könnyebb tartalomkezelés lehetséges. A sorozat legfőképpen TV műsorok sugárzására valamint azzal egyidejűleg hirdetések szolgáltatására lett fejlesztve, mindezt egy beépített TV-tuner segítségével. Ezenfelül a továbbfejlesztett tartalomkezelő megoldásaival, mint a Tartalom Menedzser, a Csoport Menedzser és a gazdagított tartalommal előre telepített Youtube alkalmazással,valamint a böngészővel a felhasználók hatékonyan és időben küldhetik el üzeneteiket/ promóciójukat.

LG SM5KD Sorozat

LG SM5KD Sorozat
Cikkszám: SM5KD
Rendelhető
Intelliegens platform erős beágyazott Chip rendszerrel Standard teljesítményű SM5KD sorozat Az SM5KD sorozat, a webOS signage lehetővé teszi a testre szabható alkalmazások használatát, amelyeket könnyű létrehozni az LG Szoftver Fejlesztő csomag segítségével. A beépített Wi-Fi és a SoC csökkentik a tulajdonlási összköltséget és egyszerűsíti a telepítést, így téve kényelmesebbé a tartalom kezelését. Az SM5KD sorozat megerősíti a különböző hálózati alapú protokollok támogatását.

LG UH5C sorozat

LG UH5C sorozat
Cikkszám: UH5C
Rendelhető
Magával ragadó kijelző okos platformmal Ultra HD UH5C Sorozat 65", 55", 49" Az új Ultra HD kijelzővel rendelkező UH5C sorozat megjeleníti az Ultra HD tartalmakat, akárcsak a megosztott tartalomelrendezést amellyel 2 osztott kép jelenik meg egy kijelzőn. A sorozat előnyei lehetővé teszi Önnek, hogy különféle formátumokat hozzon létre és azokkal hatékonyan közvetítsen kereskedelmi üzeneteket.

LG Interaktív digitális Tábla

LG Interaktív digitális Tábla
Cikkszám: 86TR3D
Rendelhető
Interaktív digitális tábla Ultra HD-vel Gyors és egyszerű touch élmény a 86TR3D-vel Az Ultra HD képminőségével és 86 hüvelykes kijelzőjével a 86TR3D megragadja a közönség figyelmét, bármilyen környezetben legyen az tárgyaló vagy tanterem. Az InGlassTM technológia lehetővé teszi a finom írások, mint a gyönyörű kézírások használatát, emellett a felhasználó barát funkciók a munkakörnyezetet még kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi.

LG 58:9 Ultra Strech kijelző

LG 58:9 Ultra Strech kijelző
Cikkszám: 86BH5C
Rendelhető
58:9 Ultra Stretch a dinamikus digitális tartalmak számára Ultra Stretch Signage 86BH5C/BH7C A 86BH5C/BH7C Ultra Strech a signage egy olyan új formája, amely 58:9 arányú széles kijelzőn képes dimanikus tartalom megjelenítésre a felhasználó telepítési környezetétől függően (Mint pl. repterek, metró, bankok, képgalériák, vagy kereskedelmi üzletek.) A termék maga is struktúrális művészet, amelyet már önmagában is digitális dekorációnak tekinthető.

LG Ultra Stretch kijelző

LG Ultra Stretch kijelző
Cikkszám: 88BH7D
Rendelhető
32:9 Ultra Stretch a dinamikus digitális tartalmak számára Ultra Stretch Signage 88BH7D A 88BH7D egy olyan teljesen új signage forma, amely amellett, hogy 32:9-es széles kijelzővel ellátott, Ultra HD felbontású. Dinamikusan jeleníti meg a szemet gyönyörködtető tartalmakat, felhasználva a meglévő teret és maximalizálva a belső hatásokat, mindezt az egyedülálló arányának köszönhetően.

LG VH/HM Sorozat

LG VH/HM Sorozat
Cikkszám: 55VH7B
Rendelhető
Művészi merülés(immerson), Ellenálhatatlan Vonzerő A világ legmagasabb osztályú Videó fala: a VH/VM sorozat A VH/VM sorozat a keretnélküli kialakításával a maximális merülést kínálja a videó falak világában. A négymagos SoC különféle típusú tartalmakat játszik le anélkül, hogy szükség lenne extra médialejátszóra, köszönhetően a hatékony kezelőeszközöknek. A VH/VM sorozat hatékonyan növeli az ügyféltudatosságot, különösen olyan területeken, ahol jellemző a jelentős gyalogos közlekedés, mint a múzeumok, galériák és a nagy kiskereskedelmi üzletek.

LG Smart Hibrid hűtő

LG Smart Hibrid hűtő
Cikkszám: 49WEC-CB
Rendelhető
Új koncepció a Hibrid nézőponttal LG Smart Hibrid Cooler/Open Frame A 49 / 32WEC egy olyan áttetsző hűtő, amely nem csak lehetővé teszi az üzletben lévő vásárló számára, hogy ne csak az italokat lássa a hűtőben, de az áttetsző kijelzőn lévő reklámot is, köszönhetően a közeledés érzékelőnek. Azáltal, hogy megszünteti a légrést az üvegajtó és az átlátszó LCD panel között, az LG intelligens hibridhűtő példátlanul pontos kép- és színvisszaadásra képes. Speciálisan az LG Smart Hybrid számára tervezett M + panel (további fehér képponttal és fokozott átlátszósággal) fényesebb képeket nyújt az élénk digitális tartalmak élményéhez. Röviden, ez az átlátszó hűtő képes erősíteni a hatékonyságát az üzletekben megjelenő hirdetéseknek.
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.